Glocal Art Opfordrer sine kunder til medlemskab af foreningen Afro-art.dk

Foreningen Afro-art.dk og Aftenskolen Afro-Art.dk arbejder for at fremme forståelsen for afrikansk kunst og kultur i Danmark, og foreningen bidrager til kulturudveksling mellem Afrika og Danmark.

Afro-art.dk har arrangeret udstillinger med afrikansk kunst, hvor Glocal Art har udlånt kunsten.

Foreningen Afro-art.dk tilbyder foredrag om afrikansk kunst og design, tilbyder kunstskole-ophold i Uganda og tilbyder dig en udstilling i dit lokalområde.

Foreningen har flere gange bekostet afrikanske kunstneres besøg i Danmark.
I 2018 startede Foreningen Afro-Art.dk en aftenskole. Der har i foråret 2018 været afholdt fire foredrag, og den 13. august fortæller Mie Holm om “Børn i Uganda”. Den 4. september kommer Asana Shena Sanaa og fortæller om sit liv som børnesoldat. Det er ikke et foredrag for sarte sjæle. Læs evt. hendes bog “Børnesoldat i Uganda” før foredraget.

Bliv medlem! Som medlem støtter du afrikansk kunst. Du støtter den kreds af mennesker, der gennem møder og diskussion er med til at udvikle nye initiativer omkring formidling af afrikansk kunst. Indsæt 100 kr. på konto 9060-4581934470 og send en mail med dit navn og din adresse til formanden Adelheid Leth (adelheidleth@hotmail.com) eller til mail@afro-art.dk.

Foreningen udstiller ikke kun kunst – den formidler viden om Afrika, især om kunstens betydning i Afrika. Det sker gennem foredrag og besøg på gymnasier, efterskoler m.v. Foreningens formand er Adelheid Leth.
Der er lige nu 42 medlemmer, men Foreningen håber på endnu flere medlemmer i 2019. Glocal Art har ved flere lejligheder haft et godt samarbejde med Foreningen, der er den eneste af sin art i Danmark.